Fleet360 lanserar sin plattform på norska marknaden

Som ett led i Fleet360s fortsatta tillväxtresa är vi otroligt glada och stolta att lansera vår produkt i Norge med full integration mot Vegvesenet. ”Resan till denna punkt har varit både utmanande och berikande, en stor del av vår framgång i Norge kan tillskrivas våra fantastiska pilotkunder” säger Erik Rodhe, säljansvarig för Fleet360 i Norge.

Fleet360, som verkar inom transportbranschen, har lanserat sitt fordonsadministrationssystem med full integration mot Vegvesenet, som kommer att underlätta hanteringen av fordonsflottor i Norge.

Fleet360 är skräddarsytt för att adressera de specifika behoven hos företag som verkar inom transportbranschen och kommer att erbjuda en rad fördelar för organisationer som strävar efter att effektivisera sin fordonsadministration.

”Fordon är en central del av många organisationers verksamhet och Fleet360 syftar till att förenkla och förbättra fordonsadministrationen på alla nivåer. Vi är övertygande att vårt system kommer hjälpa norska företag att öka sin konkurrenskraft och minska sina kostnader samtidigt som de tar bättre hand om sina fordon och förare” säger Erik Forssman, medgrundare av Fleet360.

Teamet bakom Fleet360 har mångårig och unik erfarenhet av arbete ock kompetens inom fordon och fordonsrelaterade frågor, både som kund- och leverantör. Tillsammans identifierande dem att arbetet med att få en total kontroll över sin fordons situation med alla nödvändiga moment som behövde hanteras manuellt blev ohållbar i längden. Där föddes idén om att skapa ett system som kunde uppfylla de två huvudsakliga syftena, förenkla och automatisera alla vardagliga moment samt hitta en lösning för att samla alla fordonsrelaterade data på ett ställe.

”Det är imponerade att se hur öppna norrmän är för systemstöd som verkligen gör skillnad i vardagen. De förstår vikten av att få en översikt på allt, från fordon till verktyg. Med Fleet360 bevisar vi än en gång hur viktigt det är att ha ett starkt systemstöd för att effektivisera och ha överblick över de resurser organisationen har till sitt förfogande” säger Carl-Jochnick, säljansvarig för Fleet360 i Sverige.

Fleet360 är idag ett komplett system för hantering av fordon, maskiner och verktyg. I systemet hanteras totalt över 30 000 objekt för kunder i Sverige, Finland, och nu även Norge.


Bild från kör & vilotidsutbildningen

För att läsa mer om hur Fleet360 kan hjälpa din organisation vänligen besök www.fleet360.se.

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Forssman

Tel: +46 (0)73 774 17 22

E-post: erik@fleetconsulting.se

Boka demo

Har du en fråga? Hör av dig till oss! Du kan t.ex. boka en demo, fråga kring utbildningar eller anmäla dig till en av våra webbinarier.

Intresseanmälan

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.